Upcoming Gigs

.. bekijk de volledige agenda

Latest Pics

.. bekijk alle foto's

referenties

Dame en Heren van BONK, nogmaals enorm bedankt dat jullie op ons feest in Frankrijk hebben gespeeld! Het was een geweldigde avond! Ook super dat ik even mee heb kunnen doen ! Bedankt !

Groetjes, Peter en Pernelle, Mei 2015


Wat vonden wij van BONK! Op onze bruiloft…

Wij hebben ontzettend genoten van jullie!! Ik heb jullie “uitgezocht” omdat ik jullie via youtube had gehoord.

Vond dat jullie supervet waren als band, alles klopte gewoon…

Natuurlijk ben je dan toch zenuwachtig van te voren, wat nou als ze niet zo goed spelen als dat ik dacht…?

Nou dat was dus echt niet het geval.. Jullie speelde zo ontzettend goed!! Helaas vanwege mijn rugklachten

ben ik maar weinig op de dansvloer geweest want anders was ik er echt niet vanaf gekomen!!

Wij willen jullie ontzettend bedanken voor jullie fantastische bijdrage!! Het is een onvergetelijke dag geweest!!

3 dagen na onze bruiloft hebben 2 mensen aan ons gevraagd naar jullie naam en site, om te boeken!

Ik hoop dat ze dat ook echt doen (of al gedaan hebben). Want wij zijn hier van mening dat jullie echt

een geweldige band zijn!!! Allemaal stuk voor stuk (ik wil zeggen toppers maar dat komt niet goed over haha) fantastische rockers!!

Ik krijg van de week de foto’s, als er een beetje een goede van jullie bij zit mail ik die nog even door!!

Groetjes, Edwin en Sanjee Biemans en ook van onze zoon Dylan die ook lekker stuiterend de dansvloer over ging!!, Mei 2012

We hebben een geweldige dag gehad en het feest 's avonds was super. Bonk had daar een bijzonder aandeel in. De muziek was erg goed en jullie voelden de zaal erg goed aan. Bedankt!
Gerwin en Evelien, Soesterberg, September 2011

Wij hebben echt een super avond gehad. Sorry dat ik niet meer persoonlijk gedag/bedankt heb gezegd, maar m'n hoofd liep over met van alles (o.a. te veel wijn..8-> day dreaming). Maar hierbij nogmaals:
Bedankt voor jullie super optreden tijdens het feest, wij hebben ervan genoten en ik heb ook veel complimenten over jullie mogen ontvangen van jong (6) en oud (60). Publiek en de band uit z'n dak op de dansvloer! "Iedereen is van de wereld" zal nooit meer hetzelfde klinken...
Veel succes in de toekomst.
Greetz, Elise en Peter, Almere, Augustus 2011

 


Hoi Bart, Bob en overige bandleden,
Jullie optreden was gisteren helemaal top! Mede dankzij het geweldige optreden hebben we een knallend feest gehad, helemaal zoals wij wilden. Voor ons een onvergetelijke dag.
Heel erg bedankt dat jullie daar zo aan bij hebben gedragen.
Groet, Wouter & Mireille, Delft, Juni 2011

 

 

hoi Bart en de rest van Bonk,

heel erg bedankt voor het fantastische optreden afgelopen woensdag! We hebben enorm genoten, net als onze

gasten :). Mijn collega wil jullie al boeken voor haar promotiefeest ;). En mijn vader en ik gingen helemaal los op Satisfaction, thanks! :)

Groetjes, ook namens mijn man ;),
Jolien, Delft, Juni 2011

 

 

Hey Bonk, mede dankzij jullie hebben we een geweldige bruiloft gehad! We hebben een heleboel enthousiaste reacties gehad over de muziek. Zelfs mijn oma heeft de halve avond staan dansen! Bedankt voor deze super mooie avond.
Heel veel liefs

Roy en Irma, Sibculo, Mei 2011


 

"Op 25 februari 2011 hadden wij onze bruiloft. Aangezien muziek een nogal grote rol in ons leven speelt, vonden wij de band een belangrijk aspect op ons feest. Wij wilden graag een band die lekker kon rocken, muziek speelden waarop we konden dansen, springen, feesten, maar ook waarbij je nog met elkaar kon praten en kon genieten van wat er zich op het podium afspeelt. Dit alles is helemaal gelukt dankzij jullie! Jullie laten zien dat jullie er zelf zin in hebben, het enthousiasme straalt van het podium, jullie spelen super goed en jou stem Leonie is prachtig...Kortom, echt een band die ons feest tot een waanzinnig gezellig en mooi feest heeft weten te maken. Dank jullie wel! "

Ruud en Milja. Maassluis, Februari 2011


 

“Bonk is voor mij de nieuwe Rock, klasse muziek en super vocals. Ik zag de band een jaartje geleden in de Paap en wist meteen, deze gasten wil ik voor mijn feest. Het feest dat ik gaf voor mijn 50e verjaardag is mede door Bonk een geweldig succes geworden. Ik kan met recht zeggen dat ik de tweede helft van mijn leven ben in geBonkt.Ik en mijn gasten hebben onwijs genoten en wil je eens wat anders dan foxyfoxtrot dan kan ik je Bonk aanbevelen. Geweldige band met heel veel supernummers, die door echte topmensen worden gebracht. Horns Up en Rocken.Bonkers, heel erg bedankt voor de fantastische avond.

Detlef, Eveline en Kids (Aaron, Sherilyn, Esmee, Sholance en Joyce) Rotterdam, Februari 2011


 

"Nadat we we 8 september 2010 op ibiza in het huwelijksbootje zijn gestapt waren we toch van mening nog een bruisend feestje te moeten geven voor de mensen die er niet bij waren, we hadden jullie een tijdje geleden in "de paap" te den Haag zien spelen en waren overtuigd dat jullie "ons" feestje moesten voorzien van goeie muziek. We kregen na afloop van iedereen het compliment voor de keuze van de band en we waren zelf ook heel erg tevreden want DAMN het dak ging eraf !!!!! Bedankt voor de leuke avond die zonder jullie een stuk minder gezellig was geweest en hopen jullie snel weer eens "on stage" te zien!"
Arjan & Lianne, Streefkerk Januari 2011

 

 

"We hebben een geweldige bruiloft gehad en heel veel positieve reacties over de band gekregen!

Heel goed repertoire, veel afwisseling en prettig volume; onze gasten konden met elkaar praten, maar er werd ook volop gedanst!"

Corne en Sandra Traa, St Oedenrode, September 2010


 

"Als je gaat trouwen wil je een feest. En als je gaat feesten wil je gave muziek. Voor ons huwelijksfeest zijn wij na
wat speuren uiteindelijk uitgekomen bij Bonk. Echt een prima band die voor ons huwelijksfeest de stevigere rock goed combineerde met de wat meer herkenbare nederlandse muziek. Het resultaat was een dansvloer waarop ouderen en jongeren zich prima vermaakten. Helemaal top was de afsluiter. Nog even springen op Killing in the name of.. De perfecte start voor ons huwelijk. Wij zullen die avond nooit vergeten. Bonk, bedankt voor de gave muziek en sfeer op 23-5-2009!"
Patrick en Saskia van Aalst, Utrecht, Mei 2009

 

 

"Bonk heeft er op ons bruiloftsfeest het dak vanaf gespeeld. Iedereen was onder de indruk, dat horen we nu nog wel eens. We hebben echt kunnen dansen en feesten zoals we dat graag wilden. Mede dankzij hen was het een feest om nooit te vergeten !!!"

Selinde en Wietse, Vlaardingen, Juni 2008 http://selindevrij.hyves.nl/