Upcoming Gigs

.. bekijk de volledige agenda

Latest Pics

.. bekijk alle foto's

bio

BONK ! al ruim 16 jaar en ruim 500 optredens verder een begrip in Rotterdam en VER daaromheen ! BONK! is een echte FEEST coverband die van elk optreden een knallend succes maakt! De ervaren muzikanten brengen jouw favoriete pop/rock hits op een manier die je niet snel vergeet.


BONK! is sinds 2001 hard bezig de regionale podia de bestormen en staat 2 a 3 keer per maand in de kleine kroeg of op de grotere podia van nederland te knallen. Studenten en bedrijfs feesten, bruiloften en natuurlijk kroegen als PlanC in Rotterdam, de Paap in denHaag, t Barbiertje in Hellevoetsluis, de diverse Osheas door het land....weinig podia die niet GEBONKT! zijn de afgelopen jaren.

 

VEEL is mogelijk als je BONK! boekt, muziek die past bij jouw feest, een prijs die past bij jouw feest, tijden die passen bij jouw feest..... just ask !

BONK! speelt energieke pop en rock en mooie rustige ballads en popsongs, de combinatie zanger Bob en zangeres Leonie is uniek, en wordt ondersteund door een 4tal kwalitatief zeer goeie en energieke muzikanten. Het is de veelzijdigheid en muzikaliteit die de band uniek maakt, BONK! is dan ook geen "13 in een dozijn" coverband. Ook de interactie met het publiek geeft een grote meerwaarde aan een avondje feesten. BONK! heeft tevens de halve finale van de bekende Clash of the Coverbands bereikt en zanger Bob was zelfs landelijk finalist- beste vocalist tijdens de grote finale in Paradiso in 2008.

Met BONK! haal je een zeer veelzijdige, ervaren en interactieve coverband in huis, die in 3 of 4 sets van een uur het dak eraf speelt en je daarna kippenvel bezorgt…

 

 

'bonken' heeft een nieuwe betekenis:

Uit je dak gaan op je favoriete POP en poprock hits!!